Yavru çakala ayakkabısıyla su verdi: O anlar kamerada

Kocaköy Köyünde Eşi ile Tarlada Çalışırken Yavru Çakalı Sulayan Yusuf Gülüç

Kocaköy köyünde tarlada çalışırken eşi ile birlikte olan Yusuf Gülüç, sıcak hava nedeniyle susuz kalan bir yavru çakalı gördü. Hava sıcaklığının 35 dereceye kadar çıktığı bir günde, Gülüç, çakalın susuz kaldığını düşünerek ayakkabısının içine su doldurup yanına gitti. Yavru çakal suyu içtikten sonra hızla uzaklaşıp gözden kayboldu. Bu duygusal anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Related Posts

Anne olmaya hazırlanan İrem Helvacıoğlu, karnı burnunda son halini paylaştı

İlk kez anne olmaya hazırlanan İrem Helvacıoğlu, son halini sosyal medyada paylaştı. Tatilde çekilen karelerde belirginleşen karnı dikkat çekerken, doğal güzelliği ve huzurlu hali hayranlarından tam not aldı.

Firari Hükümlüler İstanbul’da Yakalandı

İstanbul’da düzenlenen operasyonda 3 firari hükümlü yakalandı, cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar’da Asayiş Toplantısı

Vali Yiğitbaşı başkanlığında güvenlik ve kamu düzeni konuları ele alındı.

Zelenskiy: Rusya ile Müzakereler Türkiye’de Başlıyor

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya ile müzakerelerin çarşamba günü Türkiye’de yapılacağını duyurdu.

Frankowski’ye Paris sürprizi

Paris FC, Przemyslaw Frankowski’yi doğrudan bonservisiyle kadrosuna katmak için Galatasaray ile görüşmelere başladı.

Eski Merkez Bankası Başkanı’na akılalmaz suçlamalar

İş insanı Cem Atilla Saygın, eski Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya hakkında; nitelikli dolandırıcılık, görevi kötüye kullanma, kişiyi intihara yönlendirme, tehdit ve casusluk gibi çeşitli ağır suçlamalarla suç duyurusunda bulundu. Saygın, 100 milyon liralık zarara uğratıldığını öne sürdü.