Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Nail Bodur adlı Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli, sabah saatlerinde evden çıkmayınca endişe yarattı. Yakınları ve akrabaları, evin kapısını çalmalarına rağmen Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri tarafından eve yapılan kontrolde, içeride yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit edildi. Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Nail Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını netleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

‘HTS kayıtları suç sayılmaz’ denildi, dosya kapatıldı! Takipsizlik AYM’ye taşındı

CHP’den istifa edip AKP’ye geçeceği iddialarıyla gündeme gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz hakkında yürütülen ihale yolsuzluğu soruşturmasında savcılık “kovuşturmaya yer yok” dedi. Avukat Deniz Atar, kararın Anayasa Mahkemesi’ne taşındığını açıkladı.

Son dakika… Bakanlıktan 81 ile ‘acele’ kodlu yazı: Türkiye genelinde hayvan pazarları kapatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kurban Bayramı sonrasında artış gösteren şap hastalığı nedeniyle 81 ilin tarım ve orman müdürlüklerine “acele” kodlu yazı gönderdi. Yazıyla birlikte ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.

Özgür Özel: Bu iktidar 100 gün önce kaybettiğini itiraf etmiştir

Özgür Özel, “Biz omuz omuzayız, birbirimizden güç alıyoruz.” dedi.

Reuters: Suriye’de 1500 Alevi sivil katledildi; katliam emri Şam’dan geldi

Reuters: Suriye’de 1500 Alevi sivil katledildi; katliam emri Şam’dan geldi

İran: UAEA ile işbirliğini askıya alan yasa hükümet için bağlayıcıdır

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, İsrail ve ABD’nin saldırıları sonrasında Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile işbirliğinin her zamanki gibi devam edemeyeceğini, Meclisin UAEA ile işbirliğini durdurma kararının kendileri için bağlayıcı olduğunu belirtti.

Gazze’de ateşkes mi geliyor? Trump tarih vererek açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da yaptığı bir basın toplantısında Gazze’de ateşkesin yakın olduğunu söyledi. Trump, bir hafta içerisinde İsrail ve Hamas arasında ateşkes ve esir anlaşması yapılacağını söyledi. Trump, “Gazze’de ateşkesin yakın …