İzmir Barosu Başkanı ve genel sekreterini tehdit eden şüpheli tutuklandı

İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz ve Genel Sekreteri Zöhre Dalkıran’a Tehdit ve Hakaret Eden Şüpheli Tutuklandı

İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz ve Genel Sekreteri Zöhre Dalkıran’a tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen Türker Eriş, daha önce gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türker Eriş, İzmir Barosu Adli Yardım Merkezi’ne bir tüketici mahkemesinde yaşanan bir dava nedeniyle başvuruda bulunmuştu. Ancak merkez tarafından görevlendirilen avukatlar, Eriş’in tavırları sebebiyle görevi geri çevirdi. Bu durumun ardından Eriş, Baro Başkanı ve Genel Sekreteri’ne ölüm tehditleri içeren mesajlar ilettiği iddia edildi.

İzmir Barosu avukatları Yılmaz ve Dalkıran, Eriş hakkında çeşitli suçlamalarla suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı, Türker Eriş’in gözaltına alınmasına karar verdi. Serbest bırakılmasının ardından Eriş’e konutu terk etmeme cezası verildi. Ancak bugün mahkemede tutuklandı.

Günün öne çıkan haberlerine göz atabilirsiniz:

Related Posts

Devlet Bahçeli ve DEM Parti’nin ‘tokalaşması’ndan terör örgütü PKK’li bir grubun silah bırakmasına… İşte gelinen noktanın kronolojisi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, TBMM’de 1 Ekim 2024’teki yeni yasama yılı töreninde, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve milletvekilleriyle tokalaşmasıyla başlayan ve 22 Ekim’deki TBMM Grubu’nda yaptığı çağrının ardından, terör örgütü PKK üyesi bir grup, Süleymaniye’nin Dukan ilçesi yakınlarında bugün düzenlenen törenle silahlarını bıraktı ve yakarak imha etti.

Şahan Gökbakar’ın iskelesi yıkıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar’ın Marmaris’te bulunan evinin önündeki kaçak iskele, mahkeme kararıyla yıkıldı.

Meclis’te başlayan salgın Ankara’ya yayıldı: Hastanelere başvuru sayısı arttı

TBMM’de geçen hafta görülen ishal ve kusma vakalarının ardından benzer şikayetler Ankara geneline yayıldı. Uzmanlar, sıcak havalarda çoğalan bakteri ve virüslerin su ve gıda yoluyla bulaşarak salgını tetiklediğini belirtti. AHEF Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, hijyen, temiz su kullanımı ve sıvı tüketimi konusunda halkı uyardı.

“Belediyemizin bu katliamla ilgisi yoktur” diyen CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Melek Subaşı’nın, katliam görüntülerini sildirdiği ortaya çıktı

Yaklaşık 2 yıl önce Bilecik’in Vezirhan ilçesinde ormanlık alanda yolun kenarına onlarca ölü köpeğin atıldığını gören vatandaşlar durumu ihbar etmişti. Harekete geçen Jandarma ekipleri, olayın sorumlularını ararken, sosyal medyada paylaşılan …

Salatalıklar toplatılıyor: Bakteri alarmı, tüketmeyin

ABD’de salmonella riski taşıyan salatalıklar için en yüksek seviyede uyarı verildi. Tüketicilere ürünleri derhal imha etmeleri veya iade etmeleri çağrısı yapıldı.

Kurtulmuş-Kalın görüşmesi gerçekleşti: TBMM’den açıklama geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile görüştü