İyi Parti lideri Dervişoğlu’ndan Halk TV operasyonuna sert tepki: Adalet, bir gün herkese lazım olacak!

İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: İktidar Adaleti Kullanıyor

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Halk TV’ye yapılan operasyon ve gazetecilerin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Dervişoğlu, iktidarın yargıyı kullanarak toplumu sindirmeye çalıştığını belirtti. Adaletin herkes için eşit olması gerektiğini vurgulayan Dervişoğlu, iktidarın kayırmacı bir tutum sergilediğini ifade etti.

Dervişoğlu, Türkiye’nin adaletsiz bir duruma sürüklendiğini dile getirirken, adalet duygusunun milleti birleştiren en önemli unsurdan biri olduğunu söyledi. Halk TV’ye yapılan müdahalenin tüm halka yönelik bir “yargı sopası” olduğunu belirten Dervişoğlu, basın özgürlüğünün demokrasi için vazgeçilmez olduğunu hatırlattı.

İYİ Parti Lideri, iktidarı uyararak yargının tüm vatandaşlar için tarafsız bir şekilde işlemesi gerektiğini vurguladı. Son olarak, Halk TV ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

Açıklamanın tamamını okumak için tıklayın.

Related Posts

ABD’den savaşı körükleme hamlesi mi?

Terör devleti İsrail’in İran’a saldırısıyla başlayan savaş dördüncü gününde devam ederken, ABD’nin çatışmalardaki olası dahli ve İsrail’e olası desteği tartışılmaya devam ediyor.

İsrail ordusu Batı Şeria’ya baskınlar düzenlemeye devam ediyor

Filistin Kızılayı’ndan yapılan açıklamaya göre Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin kentinde İsrail ordusuna ait askeri araç, Filistinlilerin kullandığı otomobile çarptı, olayda yaralanan biri kadın 2 Filistinli tedavi için hastaneye nakledildi. Yine …

Dışişleri Bakan Yardımcısı Duran, Irak Büyükelçisi ile görüştü

Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran, Irak’ın Ankara Büyükelçisi Macit el-Laçmavi’yi kabul etti.

Turizm cennetinde skandal görüntüler: Kapılarına kilit vuruldu

Turizm cenneti Muğla’nın Marmaris ilçesindeki eğlence mekanlarından gelen skandal görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından kaymakamlık harekete geçti. 14 işletme mühürlendi.

‘Acil’ koduyla rotasını Türkiye’ye çevirdi: İzmir’e acil iniş yaptı

Kıbrıs’tan İngiltere’ye gitmekte olan EasyJet uçağı, yolcuların fark ettiği koku üzerine İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na acil iniş yaptı.

İsrail Fordo’ya formül arıyor

İsrail, savaş uçaklarıyla İran’a yönelik saldırılarını sürdürse de savaşın başlama sebebi olarak gösterilen İran’ın nükleer tesisleri varlığını koruyor. İsrailli yetkililer, bir dağın derinliklerine inşa edilen Fordo Nükleer Tesisi’nin imha edilememesi halinde tüm operasyonların boşuna sayılacağını belirtirken, ABD’nin müdahil olmaması halinde Tel Aviv’in amacına ulaşamayacağını değerlendiriyor.