Hesap fazla gelince gece kulübünü kurşun yağmuruna tuttu

Gece Kulübüne Silahlı Saldırı: Ali C. Tutuklandı

Nispetiye Mahallesi’nde özel izinli olarak cezaevinden çıkan Ali C., gece saatlerinde caddede bulunan bir gece kulübüne gitti. Burada eğlendikten sonra hesabın fazla geldiğini iddia ederek çalışanlarla tartıştı ve kulüpten kovuldu. Sabaha karşı geri dönen Ali C., silahla gece kulübünün önüne geldi ve kurşun yağdırdı. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı, ancak Beşiktaş polisi tarafından yakalandı.

Olay anı kameralarda

Cezaevinden Özel İzinli Çıkmış, Ali C. Tutuklandı

Ali C.’nin poliste 7 adet suç kaydı olduğu ve cezaevinden özel izinli olarak çıktığı belirlendi. Adliyeye sevk edilen Ali C., “Genel güvenliği tehlikeye sokma”, “Ateşli silahlar kanununa muhalefet”, “Mala zarar verme” ve “Uyuşturucu madde kullanma” suçlarından tutuklandı.

Ali C.’nin ifadesine göre, gece kulübünde hesabın fazla geldiğini ve çalışanların ondan 25 bin lira istediğini iddia etti. Şüpheli, bu miktarın fazla olduğunu söyleyerek ödememekte direndiğini belirtti. Çalışanların ağır küfürler etmesi üzerine sinirlenen Ali C., silahlı saldırıda bulunduğunu itiraf etti. Kaçarken yakalanan Ali C., tabancayı kendisini korumak için aldığını savundu.

Related Posts

Netanyahu, işgal planında kararlı olduğunu duyurdu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Orta Doğu’nun çehresini değiştirmeyi hedeflediğini kaydetti. Netanyahu, Tel Aviv’deki bir hava üssünden X platformu üzerinden yaptığı açıklamada, Yemen’deki Sana Uluslararası Havaalanı’na düzenlenen saldırıyı yakından takip ettiğini belirtti.

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif: Karşılık veriyoruz vereceğiz

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ülkesinin, Hindistan’ın saldırılarına karşılık verme hakkına sahip olduğunu ve “bu karşılığın verilmekte olduğunu” açıkladı. Şerif, “Hindistan’ın amaçlarına ulaşmasına izin verilmeyeceğini” bildirdi.

THY ve Pegasus uçakları İstanbul’a geri dönüyor

Hindistan ordusunun Pakistan’a yönelik başlattığı askeri operasyonla birlikte güvenlik gerekçesiyle Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-İslamabad ve Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Karaçi uçakları İstanbul’a geri dönüyor.

Yunanistan’dan ‘Türkiye’ itirafı: Bağımsız savunma sanayisi ile güçlü bir unsur

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis, Türkiye’nin, kendi bağımsız savunma sanayisi ile hem bölgesel hem de uluslararası alanda güçlü bir unsur olduğunu söyledi.

Gaziosmanpaşa’da inşaat sahasının yanında bulunan yol çöktü

İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşaat çalışması sırasında yol çöktü. İGDAŞ ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Milyonlarca Katolik’in gözü Vatikan’da olacak: Papalık seçimi yarın başlıyor

Katoliklerin son ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus’un 21 Nisan’da vefat etmesinin ardından dünya genelinde 1,4 milyar mensubu olan Katolik Kilisesi’nde gözler bir sonraki papanın kim olacağına çevrildi. Katolik Kilisesi’nin 267 …