Filipinler’de havalimanında kaza:  Sürücü kalabalığa daldı

Filipinler’de Havalimanı Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Filipinler’in başkenti Manila’da bulunan Ninoy Aquino Uluslararası Havalimanı’nda korkunç bir kaza meydana geldi. Bir sürücü, havalimanının girişinde kalabalığa dalınca 4 yaşındaki bir kız çocuğu dahil olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti.

Havalimanı yetkilileri, meydana gelen olayı “trafik kazası” olarak tanımlayarak, aracın dış bariyerleri aşarak NAIA Terminal 1’in girişindeki yaya yoluna girdiğini belirtti.

Yetkililer, “Sosyal medyada dolaşan görüntülerin neden olduğu endişeyi anlıyoruz. Spekülasyon yapmadan ve doğrulanmış bilgileri bekleyerek dikkatli olunması konusunda halkı uyarıyoruz. Gelişmeler en kısa sürede paylaşılacaktır.” açıklamasında bulundu.

Kazada yaralananlar hastaneye kaldırılırken, araç sürücüsü ise gözaltına alındı.

Related Posts

İran ve Körfez ülkelerinde yazılım krizi

Son yirmi yılda Hindistan, yazılım sektöründe büyük bir hakimiyet kurdu. Bu durum, Körfez ülkeleri ve İran’ın Hindistan menşeli yazılımlara ve Hintli programcılara büyük ölçüde bağımlı hâle gelmesine yol açtı. İran’da Mossad’ın gerçekleştirdiği bir …

‘HTS kayıtları suç sayılmaz’ denildi, dosya kapatıldı! Takipsizlik AYM’ye taşındı

CHP’den istifa edip AKP’ye geçeceği iddialarıyla gündeme gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz hakkında yürütülen ihale yolsuzluğu soruşturmasında savcılık “kovuşturmaya yer yok” dedi. Avukat Deniz Atar, kararın Anayasa Mahkemesi’ne taşındığını açıkladı.

Son dakika… Bakanlıktan 81 ile ‘acele’ kodlu yazı: Türkiye genelinde hayvan pazarları kapatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kurban Bayramı sonrasında artış gösteren şap hastalığı nedeniyle 81 ilin tarım ve orman müdürlüklerine “acele” kodlu yazı gönderdi. Yazıyla birlikte ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.

Özgür Özel: Bu iktidar 100 gün önce kaybettiğini itiraf etmiştir

Özgür Özel, “Biz omuz omuzayız, birbirimizden güç alıyoruz.” dedi.

Reuters: Suriye’de 1500 Alevi sivil katledildi; katliam emri Şam’dan geldi

Reuters: Suriye’de 1500 Alevi sivil katledildi; katliam emri Şam’dan geldi

İran: UAEA ile işbirliğini askıya alan yasa hükümet için bağlayıcıdır

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, İsrail ve ABD’nin saldırıları sonrasında Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile işbirliğinin her zamanki gibi devam edemeyeceğini, Meclisin UAEA ile işbirliğini durdurma kararının kendileri için bağlayıcı olduğunu belirtti.