Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi: Çift Hayatını Kaybetti

Fethiye’de Sobadan Sızan Karbonmonoksit Çifti Hayattan Kopardı

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

Çiftten haber alamayan yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri ihbar üzerine eve sevk edildi ve yapılan kontroller sonucunda çiftin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde yapılan inceleme sonucunda karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edilen Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazeleri, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cemile ve Mehmet Başar’ın hayatını kaybettiğini öğrenen çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade etti.

Related Posts

Genç manken marketten paylaştı: ‘Taciz edildim karakola gidiyorum’

Manken İlayda Dorum, alışveriş için gittiği bir markette tacize uğradığını çektiği bir videoyla duyurdu.

Şile Belediyesi’ne soruşturma: Başkan Kabadayı’nın aralarında olduğu 6 şüpheli adliyede

Şile Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Devlet Bahçeli ve DEM Parti’nin ‘tokalaşması’ndan terör örgütü PKK’li bir grubun silah bırakmasına… İşte gelinen noktanın kronolojisi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, TBMM’de 1 Ekim 2024’teki yeni yasama yılı töreninde, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve milletvekilleriyle tokalaşmasıyla başlayan ve 22 Ekim’deki TBMM Grubu’nda yaptığı çağrının ardından, terör örgütü PKK üyesi bir grup, Süleymaniye’nin Dukan ilçesi yakınlarında bugün düzenlenen törenle silahlarını bıraktı ve yakarak imha etti.

Şahan Gökbakar’ın iskelesi yıkıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar’ın Marmaris’te bulunan evinin önündeki kaçak iskele, mahkeme kararıyla yıkıldı.

Meclis’te başlayan salgın Ankara’ya yayıldı: Hastanelere başvuru sayısı arttı

TBMM’de geçen hafta görülen ishal ve kusma vakalarının ardından benzer şikayetler Ankara geneline yayıldı. Uzmanlar, sıcak havalarda çoğalan bakteri ve virüslerin su ve gıda yoluyla bulaşarak salgını tetiklediğini belirtti. AHEF Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, hijyen, temiz su kullanımı ve sıvı tüketimi konusunda halkı uyardı.

“Belediyemizin bu katliamla ilgisi yoktur” diyen CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Melek Subaşı’nın, katliam görüntülerini sildirdiği ortaya çıktı

Yaklaşık 2 yıl önce Bilecik’in Vezirhan ilçesinde ormanlık alanda yolun kenarına onlarca ölü köpeğin atıldığını gören vatandaşlar durumu ihbar etmişti. Harekete geçen Jandarma ekipleri, olayın sorumlularını ararken, sosyal medyada paylaşılan …