Canlı yayında ‘Nasrettin Hoca’yı’ öldürdüğünü itiraf etti: Aylar sonra ceset parçalarına ulaşıldı

Akşehir’de Kaybolan Mehmet Tural Cinayet Sonucu Olduğu Ortaya Çıktı

Akşehir ilçesine bağlı Doğrugöz Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Tural, 1 Nisan tarihinde kayboldu.

Yakınları haber alamayınca kayıp başvurusunda bulundu fakat jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda Tural’a dair herhangi bir iz bulunamadı.

Olay sırasında Tural’ın annesi Melahat Tural, oğlunu bulmak için bir televizyon programına konuk oldu.

Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerini Tural’ı bulmak için görevlendirdi.

Yapılan soruşturma sonucunda Tural’ın, sosyal medyada tanıştığı bir kadına evlilik vaadiyle 200 bin TL para ve 160 bin TL değerinde altın gönderdiği, daha sonra kendisini ‘istihbaratçı’ olarak tanıtan Kenan Yılmaz’dan yardım istediği ortaya çıktı.

İstanbul’da yaşayan ve olay günü Akşehir’in Değirmen Köy Mahallesi’nde olduğu belirlenen Kenan Yılmaz, televizyon programlarına katılarak olayı inkar etmiş ancak son bir itirafla gerçeği açıklamıştır.

İtirafı Canlı Yayında Yaptı

Kenan Yılmaz, günlerdir katıldığı televizyon programlarında Tural’ı öldürmediğini iddia etmiş ancak sonunda suçunu itiraf etmiştir.

Yılmaz, canlı yayında yaptığı konuşmada şunları dile getirmiştir:

“Olay günü bana akşam saatlerinde 17.00 civarında otogardan Mehmet Amca’yı aldım ve konuşma esnasında aramızda arbede yaşandı. Panikle tabancanın namlusunu tuttum ve silahın yanlışlıkla patlaması sonucu Tural’ın yere düşüp uçuruma yuvarlandığı olay gerçekleşti.”

Yılmaz Gözaltına Alındı

Suçunu itiraf etmesinin ardından televizyon stüdyosunda gözaltına alınan Yılmaz’ın verdiği bilgiler doğrultusunda jandarma ve polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan aramalarda Tural’a ait kafatası ve ceset parçalarına ulaşıldı.

Olayla ilgili detayların aydınlatılması için çalışmalar devam etmektedir.

Related Posts

Madencilerin değil köylünün sesi olun

AKP’li vekillerin, zeytinliklerde madencilik faaliyetlerinin önünü açacak yasa teklifini Meclis’e
sunması tepki çekti. İkizköylüler, yasa teklifi geri çekilene kadar mücadele edeceklerini belirtti.

ABD’den savaşı körükleme hamlesi mi?

Terör devleti İsrail’in İran’a saldırısıyla başlayan savaş dördüncü gününde devam ederken, ABD’nin çatışmalardaki olası dahli ve İsrail’e olası desteği tartışılmaya devam ediyor.

İsrail ordusu Batı Şeria’ya baskınlar düzenlemeye devam ediyor

Filistin Kızılayı’ndan yapılan açıklamaya göre Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin kentinde İsrail ordusuna ait askeri araç, Filistinlilerin kullandığı otomobile çarptı, olayda yaralanan biri kadın 2 Filistinli tedavi için hastaneye nakledildi. Yine …

Dışişleri Bakan Yardımcısı Duran, Irak Büyükelçisi ile görüştü

Dışişleri Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran, Irak’ın Ankara Büyükelçisi Macit el-Laçmavi’yi kabul etti.

Turizm cennetinde skandal görüntüler: Kapılarına kilit vuruldu

Turizm cenneti Muğla’nın Marmaris ilçesindeki eğlence mekanlarından gelen skandal görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından kaymakamlık harekete geçti. 14 işletme mühürlendi.

‘Acil’ koduyla rotasını Türkiye’ye çevirdi: İzmir’e acil iniş yaptı

Kıbrıs’tan İngiltere’ye gitmekte olan EasyJet uçağı, yolcuların fark ettiği koku üzerine İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na acil iniş yaptı.