Balıkesir’de ölü yunus sahile vurdu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy Mahallesi’nde piknik yapan Ali Ulaş Günaltay, kumsalda hareketsiz yatan bir yunus gördü. Yunusu fark eden Ali Ulaş Günaltay, durumu Sahil Güvenlik Kuzey Saha Bot Komutanlığı ve Burhaniye Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, ölü yunus üzerinde detaylı inceleme yaptı. Ancak yunusun ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Burhaniye Belediyesi ekipleri tarafından yunusun bulunduğu yerden kaldırıldı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Irak Başbakanı Sudani’den ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki ikili görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Görüşmelerde terörle mücadele üzerinde durduklarını ifade eden Erdoğan, bölgede teröre yer olmadığını vurgulayarak, “PKK, FETÖ ve DEAŞ’a karşı müşterek mücadelenin sürdürülmesi konusunda kararlılığımızı teyit ettik.” dedi. Pakistan ile Hindistan arasındaki gerilime de değinen Erdoğan, olaylar geri dönülmez noktaya varmadan tansiyonun düşürülmesi için her türlü gayreti ortaya koyduklarını söyledi. Irak Başbakanı Sudani, PKK’nın yasaklı bir örgüt olduğunu ifade ederek, “Kimsenin Irak’tan Türkiye’ye saldırmasına izin vermeyiz.” dedi.

Mutlu Şehir Endeksi açıklandı! İşte dünyanın en mutlu kenti

Her yıl yayımlanan ‘Mutlu Şehir Endeksi’ raporunun 2025 yılı sonuçları açıklandı. ‘Mutlu Şehir Endeksi’nde, şehirlerin yönetişim, sivil katılım, ekonomi, sağlık, çevre ve ulaşım gibi alanlardaki performanslarının değerlendirildiği bildirildi. Endekse …

Dünyanın en mutlu şehirleri açıklandı

Her sene düzenli olarak yayımlanan Mutlu Şehir Endeksi raporunun 2025 yılı sonuçları açıklandı. İşte dünyanın en mutlu şehirleri..

Okul bahçesinde öğretmen öldürdüler

Kötü haber Mardin’in Kızıltepe ilçesinden geldi. Okulunun arka bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan ücretli sınıf öğretmeni Abdurrahim Yılmaz (40), hayatını kaybetti.

Mersin’de Roma ve Bizans dönemlerine ait 70 sikke ele geçirildi

Mersin’de, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 70 sikke ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

UNRWA korkunç raporu paylaştı: Gazze’de daha önce görülmemiş bir açlık var

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), İsrail saldırıları altındaki Gazze Şeridi’nde daha önce görülmemiş bir açlık yaşandığını açıkladı.