AK Parti ve MHP’den CHP’ye Tepki: Açık ve Net Cevap Bekleniyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP’ye tepki gösterdi. İki parti sözcüsü de CHP’nin iddialara net bir dille cevap veremediğini belirtti.
Ömer Çelik: “CHP Demokratik Protesto Dilini Kullanmıyor”
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin son günlerde kullandığı dilin demokratik olmadığını vurgulayarak, CHP yönetiminin iddialara karşı açık ve net bir cevap veremediğini ifade etti. Çelik, CHP’nin iç kavgaları bastırmak için gençleri sokağa çağırdığını iddia etti.
Çelik, “CHP’nin demokratik siyaset anlayışı ve tutumu sınıfta kalmıştır. Sorumluluk almaktan kaçınan CHP yönetimi, iddialara karşı cevap vermek yerine gençlerin duygularıyla oynamaktadır.” şeklinde konuştu.
Semih Yalçın: “CHP Yargı Kararlarına Saygı Göstermeli”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da CHP’ye eleştirilerde bulundu. Yalçın, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP’nin yeni bir demokrasi ve hukuk sınavı vereceğini belirtti.
Yalçın, “CHP’nin yargı kararlarına saygı göstermesi gerekiyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sokağa çağrısı, endişe ve korkudan kaynaklanıyor.” dedi. Yalçın, CHP’nin bundan sonra serinkanlı ve demokrat bir tavır sergilemesi gerektiğini sözlerine ekledi.
More Stories
Günlerce beklese de tazecik kalıyor! Simitleri lüp lüp yediren ‘buzluk’ yöntemi
İstanbul’da 206 eylemci hakkında tutuklama talebi
Kına lekesini anında geçiren saç kremi tüyosu! 10 dakikada nokta kalmayacak