Başakşehir’den Anlamlı Çağrı

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda Viking ile karşılaşan olan Başakşehir, mücadele öncesi anlamlı bir çağrıda bulundu.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda deplasmanda Norveç ekibi Viking ile karşılaşacak. Mücadele öncesi turuncu-lacivertli oyuncular “İnsanlığa karşı işlenen suçlara son verin yazılı” tişörtlerle ısınmaya çıktı. Başakşehir kulübünden de yapılan açıklamada, ” Gazze’de yaşanan insanlık suçlarına Norveç’ten haykırıyoruz.

Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve futbolcularımız, Viking FK ile oynayacağımız maça ‘İnsanlığa karşı işlenen suçlara son verin’ yazılı tişörtlerle çıktı” denildi. – İSTANBUL

Related Posts

Mersin’de 305 Aranan Şahıs Yakalandı

Mersin’de düzenlenen operasyonlarda 305 aranan şahıs yakalandı, 77’si tutuklandı.

Beş şehirde suç örgütü operasyonu: İkisi avukat 14 gözaltı kararı

İstanbul merkezli beş şehirde silahlı suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında aralarında avukatların da bulunduğu 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

AKP’nin ‘Aydın’ planı ifşa oldu

Özlem Çerçioğlu’nun AKP’ye geçmesiyle birlikte bazı Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin istifaya zorlandığı iddia edildi. Sözcü TV yayınına katılan Gazeteci Mustafa Balbay, AKP’nin bunun için yoğun çaba içinde olduğunu iddia ederek, “En az 16 kişiyi AKP’ye geçirmeleri gerekiyor. An itibarıyla 6 kişilik kulis bilgisi var. Asıl beklenti bugün toplu bir geçişti ama başaramamışlar. Şimdi adım adım bunun için zorluyorlar” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de 1 dakika bile oynamadı, ayrılık açıklandı: Portekiz’e gitti!

Fenerbahçe formasıyla hiç maça çıkmayan Omar Fayed, Portekiz’e transfer oldu.

Dışişleri Bakanı Fidan, Katar’a gitti

Bakan Fidan, Doha’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi.

AKP’yi nasıl kurdular… Abdüllatif Şener anlattı: Bakan oldum, ilk hafta ayrıştık

Abdüllatif Şener… O da Erbakan Hocasını bırakıp yenilikçilerle AKP’yi kuran isimlerden… Tayyip Erdoğan ile yola çıktı fakat sonra pişman oldu ve koptu. Erdoğan ile ilk çatışma konusu, bakan olarak sorumlu olduğu özelleştirmeydi