Genç manken marketten paylaştı: ‘Taciz edildim karakola gidiyorum’

İlayda Dorum, İstanbul’daki bir Markette Tacize Uğradığını Açıkladı

İstanbul’da yaşayan 22 yaşındaki İlayda Dorum, alışveriş yapmak için gittiği Çağlayan’daki bir markette tacize uğradığını paylaştı.

‘GÖRDÜĞÜM AN TELEFONU KAPATTTI’

Dorum, yaşadığı tacizi öne sürdüğü kişinin görüntülerini paylaşarak, “Market alışverişi sırasında altımdaki şortun fotoğrafını çeken adam tarafından tacize uğradım. Görüntülediğimi fark ettiğim anda kamerayı kapattı ve ‘son resminiz var mı?’ dedi. Ben de yanlışlıkla elimi gösterdim. Şimdi karakola gidiyorum” dedi.

‘SENİN ŞORTUNA MI KALDIM?’

Görüntülerde taciz iddialarına karıştığı belirtilen şahsın, “Senin şortunla ne alakam var? Bu iddialar saçma!” dediği duyuldu.

‘İFTİRA DİYENLER CİMER’E ŞİKAYET ETSİN’

Bazı sosyal medya kullanıcılarının ‘iftira’ yorumlarına cevap veren genç manken, “İftira atan herkesin bu videoyu CİMER’e şikayet etmesini rica ediyorum. Görüntüler polis tarafından incelendi ve suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Related Posts

Şile Belediyesi’ne soruşturma: Başkan Kabadayı’nın aralarında olduğu 6 şüpheli adliyede

Şile Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Devlet Bahçeli ve DEM Parti’nin ‘tokalaşması’ndan terör örgütü PKK’li bir grubun silah bırakmasına… İşte gelinen noktanın kronolojisi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, TBMM’de 1 Ekim 2024’teki yeni yasama yılı töreninde, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve milletvekilleriyle tokalaşmasıyla başlayan ve 22 Ekim’deki TBMM Grubu’nda yaptığı çağrının ardından, terör örgütü PKK üyesi bir grup, Süleymaniye’nin Dukan ilçesi yakınlarında bugün düzenlenen törenle silahlarını bıraktı ve yakarak imha etti.

Şahan Gökbakar’ın iskelesi yıkıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar’ın Marmaris’te bulunan evinin önündeki kaçak iskele, mahkeme kararıyla yıkıldı.

Meclis’te başlayan salgın Ankara’ya yayıldı: Hastanelere başvuru sayısı arttı

TBMM’de geçen hafta görülen ishal ve kusma vakalarının ardından benzer şikayetler Ankara geneline yayıldı. Uzmanlar, sıcak havalarda çoğalan bakteri ve virüslerin su ve gıda yoluyla bulaşarak salgını tetiklediğini belirtti. AHEF Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, hijyen, temiz su kullanımı ve sıvı tüketimi konusunda halkı uyardı.

“Belediyemizin bu katliamla ilgisi yoktur” diyen CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Melek Subaşı’nın, katliam görüntülerini sildirdiği ortaya çıktı

Yaklaşık 2 yıl önce Bilecik’in Vezirhan ilçesinde ormanlık alanda yolun kenarına onlarca ölü köpeğin atıldığını gören vatandaşlar durumu ihbar etmişti. Harekete geçen Jandarma ekipleri, olayın sorumlularını ararken, sosyal medyada paylaşılan …

Salatalıklar toplatılıyor: Bakteri alarmı, tüketmeyin

ABD’de salmonella riski taşıyan salatalıklar için en yüksek seviyede uyarı verildi. Tüketicilere ürünleri derhal imha etmeleri veya iade etmeleri çağrısı yapıldı.