Yavaş, Altaylı’nın İddialarını Yalanladı: “Konuşmak Serbest Bu Ülkede!”
T24 Haber Merkezi
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, gazeteci Fatih Altaylı‘nın iddialarını yalanladı. Altaylı, Yavaş’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘na karşı beklenmedik bir tepki verdiğini öne sürmüştü. Ancak Yavaş, bu iddiaları kesin bir dille reddetti.
Gazeteci Fatih Altaylı, cezaevinde bulunduğu süre boyunca gönderdiği mektuplarda, Kılıçdaroğlu’nun geleceğine dair bazı iddiaları gündeme getirdi. Altaylı, Mansur Yavaş’ın, CHP lideri olması durumunda kendisini CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterme konusunda anlaştığını iddia etmişti.
Ankara Kent Konseyi ve Başkent Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Gençlik Parkı İletişim Kampanyası Bitirme Projesi Sergisi açıldı ve ABB Başkanı Mansur Yavaş da açılışa katıldı.
Yavaş, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Altaylı’nın iddialarının doğruluğu hakkında “Değil. Nerden doğru? Bugünkü açıklamam zaten net. Konuşmak serbest bu ülkede” şeklinde yanıt verdi.