Edirne’de 9 Bin 400 Öğrencinin Sporla Buluşması

Edirne Valisi Yunus Sezer: 9 Bin 400 Öğrenci Spora Katılıyor

Edirne Valisi Yunus Sezer, 9 bin 400 öğrencinin “Okuldan Spor’a” ve “Mahalle Ligi” projeleri kapsamında spor yaptığını ifade etti. Sezer, çocukların sporlarını 9 farklı branşta yaptıklarını ve amacın çocukların boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmek olduğunu belirtti.

Mahalle Ligi Projesi çerçevesinde, Gazi Osman Paşa Ortaokulu ve Hacıilbey Mensucat Santral Ortaokulu arasında futbol final müsabakası düzenlendi.

Final maçında, Gazi Osman Paşa Ortaokulu, Hacıilbey Mensucat Santral Ortaokulu’nu 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Maçı Vali Sezer de izleyerek sporculara madalyalarını takdim etti.

Vali Sezer, projelerle ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşık iki yıldır dezavantajlı mahallelerde ve il genelinde ‘Okuldan Spor’a ve ‘Mahalle Ligi’ projelerini yürütüyoruz. 9 bin 400 çocuğumuzu spor sahalarına getirip gerekli ekipmanları sağlıyoruz. Amacımız, çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini ve yeteneklerine uygun sporları yapmalarını sağlamak” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: ANKA / Yerel

Related Posts

Parmağında yüzük olan 2 bin yıllık bronz kol parçası, 45 yıl sonra ilk kez sergide

Parmağında yüzük olan 2 bin yıllık bronz kol parçası, 45 yıl sonra ilk kez sergide

Tunceli’de MamekiFest etkinlikleri kapsamında motosiklet turu yapıldı

Tunceli’de MamekiFest etkinlikleri kapsamında motosiklet turu yapıldı

2025 TUS tercih kılavuzu: TUS tercihleri nasıl yapılır? Tus tercihleri yapılırken nelere dikkat edilmeli?

2025 Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) tercihleri, ÖSYM takvimine göre başladı. Peki, TUS tercihleri nasıl yapılır? Tus tercihleri yapılırken nelere dikkat edilmeli?

Bob Dylan’dan 30 yıl sonra bir ilk

Bob Dylan, Outlaw Müzik Festivali’nde yıllar sonra “Masters of War” şarkısıyla sahneye çıktı. Soğuk Savaş’a karşı yazılan bu protesto parçası, 2025’te Rolling Stone tarafından tüm zamanların en iyi altıncı protesto şarkısı seçildi.

Hukuk fakültelerine girişte 100 bin barajı 125 bine yükseldi

Danıştay 8. Dairesi tarafından, hukuk fakültelerine girişte başarı sıralaması barajını 100 bin olarak belirleyen ‘2025-YKS’den itibaren geçerli olmak üzere’ ibaresine yönelik yürütme durduruldu.

Azerbaycan basınının 150 yıllık hafızası müzede

Azerbaycan’da basın hayatının 150. yılının kutlandığı günlerde Şark Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Akif Aşırlı, kişisel ofisini ülkenin basın tarihine ışık tutan özel müzeye dönüştürdü.