Fatih Portakal o görüntüyü tekrar tekrar izletti: AKP’ye Erdoğan nasıl cevap veriyor?

2025 Yılında Yürürlüğe Girecek Yeni Asgari Ücret Açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmalarında varılan sonucu kamuoyuna duyurdu.

Bakan Işıkhan, yapmış olduğu açıklamada, 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücretin net 22 bin 104 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

2025 yılı için belirlenen 22 bin 104 lira tutarındaki asgari ücret kararı, vatandaşlar arasında çeşitli tepkilere neden oldu.

Birçok vatandaş, açıklanan rakamın yetersiz olduğunu düşünerek, “22 bin 104 lira ile nasıl geçinilir?” sorusuna cevap aramaya başladı.

Medya Dünyasından Yorumlar

Öte yandan, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, 22 bin 104 lira olarak belirlenen asgari ücretin yetersizliğine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın benzer sözlerini hatırlattı.

Portakal, “Evin kirasını kim ödeyecek? Elektrik, su parasını kim ödeyecek? Çoluk çocuğun okul masrafını kim karşılayacak?” ifadelerini tekrarlayarak, tartışmalara katkıda bulundu. Kendi sorusunu ise şu şekilde öne sürdü:

– Sayın Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine nasıl karşılık vereceksiniz?

Related Posts

Yabancı Dil Eğitiminde Yeni Model

Bakan Tekin, yabancı dil programlarını revize ettiklerini ve öğretmenlerin sürece dahil edildiğini açıkladı.

Aydın’da Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Aydın’da gençler, Yaz Spor Okulları’nda eğlenip öğrenerek spor dolu bir yaz geçiriyor.

Trump’tan Oval Ofis pozu: Avrupa’yı hizaya getirdi

Yeni Şafak Gazetesi’nin 20 Ağustos 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler… Kullandığımız petrolün yüzde 15’ini gazın yüzde 16’sını biz üretiyoruz Türkiye, temmuzda 4 milyon varil petrol, 288 milyon metreküp doğal gaz üretimine …

İzmir Körfezi’nde pis koku çilesi: Sahilde yürüyemiyoruz

İzmir Körfezi’nde pis koku, hava sıcaklığının artmasıyla yeniden ortaya çıktı. Vatandaşlar, “Sahil kenarında rahat rahat yürüyemiyoruz” diye isyan etti.

Göztepe’de Gürsel Aksel Stadı büyüyor

Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın kapasitesi 20 bin 756’dan 23 bin 376’ya çıkarıldı.

AKP’li isimden Fatih Altaylı’ya mektup: İBB operasyonu en çok zararı bize verdi

Tutuklu gazeteci Fatih Altaylı, “AKP’nin önemli bir isminin” İstanbul Büyükşehir Belediyesi operasyon sürecini eleştirdiğini aktardı. Altaylı’nın iddiasına göre, söz konusu AKP’li isim “Bu mesele çok kötü yönetildi, en çok zararı da bize verdi” dedi.