Özgür Çelik’ten Beyazıt mitingi öncesi açıklama: Bomba ihbarı yok, her mitingde yapılan rutin uygulama

Ekrem İmamoğlu Beyazıt Meydanı’nda Miting Düzenleyecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun lisans diplomasının iptal edilmesi ve muhalefete yönelik baskılara karşı CHP’nin düzenleyeceği miting öncesi, Beyazıt Meydanı’nda “bomba ihbarı” yapıldığı iddia edildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı ve şunları belirtti:

“Kamuoyunda yer alan ‘Beyazıt Meydanı’nda bomba ihbarı yapıldı’ şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Resmi makamlarla yapılan görüşmeler sonucunda, her mitingde rutin olarak yapılan bomba aramasının bir ihbar sonucu gerçekleşmediği ortaya çıkmıştır. Akşam saat 20.30’da Beyazıt Meydanı’nda millet iradesine sahip çıkmak için buluşacağız.”

Ekrem İmamoğlu’nun Beyazıt Meydanı’nda gerçekleştireceği miting, CHP’nin tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’na destek amacıyla düzenlenecek ve tüm vatandaşlar davetlidir.

Related Posts

Dünyanın en mutlu şehirleri açıklandı

Her sene düzenli olarak yayımlanan Mutlu Şehir Endeksi raporunun 2025 yılı sonuçları açıklandı. İşte dünyanın en mutlu şehirleri..

Okul bahçesinde öğretmen öldürdüler

Kötü haber Mardin’in Kızıltepe ilçesinden geldi. Okulunun arka bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan ücretli sınıf öğretmeni Abdurrahim Yılmaz (40), hayatını kaybetti.

Mersin’de Roma ve Bizans dönemlerine ait 70 sikke ele geçirildi

Mersin’de, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 70 sikke ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

UNRWA korkunç raporu paylaştı: Gazze’de daha önce görülmemiş bir açlık var

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), İsrail saldırıları altındaki Gazze Şeridi’nde daha önce görülmemiş bir açlık yaşandığını açıkladı.

Google yetkililerinden Meclis’te kritik sunum

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu, bugün Google yetkililerini ağırlayarak şirketin algoritma değişiklikleri ve dijital telif konularındaki politikalarını değerlendirecek. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, toplantıda Google’ın son dönemdeki uygulamalarının medya ekosistemi üzerindeki etkilerinin ele alınacağını belirtti.

Zelenski sokağa indi: ‘Ya Rusya değişecek ya dünya’

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ülkede barış ve huzurun sağlanması için mücadele ettiklerini belirterek, “Her işgalci eninde sonunda topraklarımızı terk edecektir. Yaşam, her zaman geri döner” dedi.