Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Arabaulama

Arabaulama bölgesinden en yeni haberler

Arabaulama

Arabaulama bölgesinden en yeni haberler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

CHP’li Gamze Taşcıer, Emre Caner Hakkındaki İddiaları Şiddetle Reddetti: “Suçlamalar Asılsız”

By Elif Kurt
18 Mayıs 2026 2 Min Read
CHP’li Gamze Taşcıer, Emre Caner Hakkındaki İddiaları Şiddetle Reddetti: “Suçlamalar Asılsız” için yorumlar kapalı

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Sabah gazetesinde yer alan ve Emre Caner’in CHP Genel Merkezi’nde para aldığına dair çıkan iddialara sert bir cevap verdi. Taşcıer, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, Emre Caner hakkında başlatılan sürecin bir “itibarsızlaştırma kampanyası” olduğunu savundu.

“YOL ARKADAŞIMA YÖNELİK BİR KARALAMA KAMPANYASI VAR”
Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Taşcıer, Emre Caner’in 2018-2024 yılları arasında kendisinin danışmanlığını yaptığını ifade ederek, “Yıllardır birlikte çalıştığım bir yol arkadaşımın haysiyetine yönelik açık bir itibarsızlaştırma kampanyasıyla karşı karşıyayız” dedi. Taşcıer, basına yansıyan metinlerdeki ilişkiler ağının ve kullanılan ifadelerin gerçekle hiçbir ilgisi olmadığını vurguladı.

Taşcıer’in açıklamaları şu şekilde:
“Son günlerde bazı medya organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddialar üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur. Siyasi manipülasyon amacıyla yıllarca birlikte çalıştığım bir yol arkadaşımın haysiyetine yönelik bir itibarsızlaştırma kampanyası yürütülmektedir. Emre Caner, 2018-2024 yılları arasında danışmanım olmuştur.

“Veli Ağbaba ile Akraba Değildir”
Kamuoyuna yansıyan metinlerdeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirten Taşcıer, “1) Emre Caner, Veli Ağbaba’nın akrabası değildir. 2) İddia edildiği gibi Malatyalı değildir; Ankaralıdır. 3) 2018’den önce Emre Caner’in Veli Ağbaba ile gönüllü çalışması gizli bir durum değildir, kendisi isteğiyle ayrılmış ve ardından aralarında soğukluk oluşmuştur. 4) O tarihte Genel Başkan Yardımcısı olarak görevde olduğum için Genel Merkez’de bir odam mevcuttu; danışmanımın orada bulunmasından daha doğal bir şey yok. HTS kaydı iddiaları da bu şekilde açıklanamaz, o dönemde çok sayıda kişi Genel Merkez’deydi.”

Taşcıer, sosyal medyada yer alan “bankamatik memuru” ve “çift maaşlı” gibi ifadelerin de gerçekle bağlantısının bulunmadığını ifade etti. “Emre Caner, danışmanlık sonrasında Çankaya Belediyesi’nde önemli projelere imza atan bir isimdir. 6) Veli Ağbaba da bu konuda bir açıklama yaptı ve ‘ne böyle bir para alındı ne de Emre Caner aldı’ dedi.”

“İnsanların Onurunu Kirletmeye Çalışıyorlar”
Taşcıer, “Bir insanın hayatını ve itibarını kirli ifadelerle parçalamaya çalışmak kabul edilemez. HTS kaydından suç üretme çabası yeni bir yöntem değil. Türkiye’de önce hedef seçiliyor, sonra ilişki oluşturulup suçlamalar yapılıyor. Bir fotoğraf veya HTS kaydı üzerinden insanlar mahkum ediliyor. Bu, medya aracılığıyla insanların onurunu zedelemektir” dedi.

Taşcıer, bu tür yaklaşımlara karşı sessiz kalmanın hukuk duygusunu, vicdanı ve insanlık onurunu savunmaktan vazgeçmek anlamına geleceğini dile getirerek, “İnsanların hayatlarını siyasi malzeme haline getiren anlayışı reddediyorum. Hakikatin er ya da geç ortaya çıkacağına inanıyorum. Geride kalan ise insanların hangi koşullarda yaşadığıdır.” ifadelerini kullandı.

Author

Elif Kurt

Follow Me
Other Articles
Previous

Şeyh Edebali Üniversitesi’nde Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Düzenlendi

Next

Ticari Gayrimenkul Fiyatları Enflasyonun Gölgesinde Kaldı

Son Yazılar

  • MacBook Pro’larda Isınma Sorunu: Klavye Tuşları Eriyor
  • Şi’den orduya yapay zeka kullanımını artırma çağrısı
  • İstanbul’da TÜGVA seferberliği… Etkinlikten saatler önce yollar trafiğe kapatılacak
  • Turizmin kan kaybı rakamlara yansıdı: Gelirler geriledi, turist sayısı düşüşte
  • Partisini kapatmış, siyaseti bırakmıştı: Davutoğlu’na Babacan’dan ziyaret
  • Mersin merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 52 tutuklama
  • Jeopolitik riskler Brent petrolü yukarı taşıdı
  • Hindistan’da para birimini korumak için yüklü döviz satışı
  • Gülistan Doku soruşturması… 6 şüpheli hakkında tutuklama talebi
  • Emekliler için sigorta protokolü
  • Arçelik’te yedi çeyreklik zarar serisi sona erdi
  • Fed faiz kararını açıkladı
  • Dikkat çeken iddia: ‘Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakıyor’
  • 50 bin aynalı uydu geceleri gündüze çevirebilir: Astronomlar sınır istedi
  • ABD ve Suudi Arabistan Irak’ı vurdu: İran destekli milisler hedefte

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.453)
  • Ekonomi (121)
  • Haber (558)
  • Sağlık (138)
  • Teknoloji (67)
Copyright 2026 — Arabaulama. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al